Kuis: Naon Jenis Vaper Dupi Anjeun?

Photo Sep 28, 10 50 23 AM

Share the quiz to show your results !


Just tell us who you are to view your results !

What Type Of Vaper Are You? (fbs) I'm %%personality%%

Matt Stein
Matt nyaeta mahasiswa pascasarjana di Master of program Kaséhatan Umum di Fresno State University. Manéhna ogé concurrently completing a Master of Science di Regulasi Nagri pikeun Narkoba, Biologics, jeung lian Médis di timur laut University. Salaku sarjana, Matt majored di Kaséhatan Umum, kalawan tekenan kana Administrasi Kaséhatan. Nafsu Nya eta dina panalungtikan, tulisan, jeung atikan kaséhatan. Manéhna aspires ka ngadaptar dina program doktor, sakali anjeunna lulusan.

Leave a Reply

Email alamat anjeun moal dipedar. Widang diperlukeun aya tanda *