Kuis: Craziest E Sari buah Bahan rasa

I vaped what

YA ALLAH…Nyaeta Nu A Real E Sari buah rasa?!?!

Maca sababaraha déskripsi rasa jeruk e craziest jeung nebak lamun maranehna nyata atawa teu. Kumaha alus saur anjeun anjeun?

“The Elvis E Juice” nyaéta jus paling daring jeung flavorful e urang can. It asalna dipak jeung creamy mentega suuk, bit flavorful of Bacon & rasa cau decadent!

Real

Ah maenya

“King Crab Legs E Juice” dina saos lemon buttered. Ngaletak ramo Anjeun jeung ngarasakeun ieu sadaya poé max VG vape.

Ah maenya

Real

“The Dirty Ashtray E Juice” nyaeta adun of 8 bako e jus rasa beda raos kawas Anjeun ngan ditumbuk bako nu kaluar tina hiji 100 butts roko gulung eta.

Real

Ah maenya

Our “Cough Syrup E Juice” nyaeta amis, poek, kandel rasa céri-tart jeung nu nalika dicampurkeun di 60/40 VG/PG offers the perfect “bitterness” di hit tikoro Anjeun.

Ah maenya

Bener

Sababaraha urang sunda teh bau eta, sababaraha urang sunda teh rasa eta. Our “Gasoline E Juice” nyaéta neneng jeung paling galak jus e dina pasaran, tapi teu nunda dina tank gas Anjeun sabab mobil Anjeun teu cukup kuat pikeun nanganan eta.

Bener

Ah maenya

Ulah salempang Anjeun bakal ngalakukeun leuwih alus waktu nu sanes.

Sigana mah anjeun teu nyaho e jus rasa Anjeun kitu oge sareng anjeun mikir anjeun teu, atawa urang ngan muhrim ti kungsi mikir? Bagikeun ka babaturan ieu tur tingal kumaha oge maranehna ngalakukeun.

Luncat Jehoshaphat Anjeun E Sari buah Guru Anjeun!

Anjeun!….Anjeun, réréncangan abdi, nu veeeery wijaksana .Share kuis ieu babaturan jeung lamun ningali maranéhanana komo bisa datang deukeut ka skor Anjeun, I ragu maranehna bakal.

Matt Stein
Matt nyaeta mahasiswa pascasarjana di Master of program Kaséhatan Umum di Fresno State University. Manéhna ogé concurrently completing a Master of Science di Regulasi Nagri pikeun Narkoba, Biologics, jeung lian Médis di timur laut University. Salaku sarjana, Matt majored di Kaséhatan Umum, kalawan tekenan kana Administrasi Kaséhatan. Nafsu Nya eta dina panalungtikan, tulisan, jeung atikan kaséhatan. Manéhna aspires ka ngadaptar dina program doktor, sakali anjeunna lulusan.

Leave a Reply

Email alamat anjeun moal dipedar. Widang diperlukeun aya tanda *