Learn how to vape from a plethora of how to vape guides, videos, tutorials and much more support from our ever so helpful vape community.

Agustus 24, 2015
vapers tongue

“Basa Vaper sacara”: Anu mana? & Kumaha neangan leupas tina eta?

Maranéhanana sebut wae "basa vapers" sarta bisa dijadikeun alesan pasti naha anjeun leungit museurkeun sawatara anu pangalusna jus e rasa nu geus.
Agustus 12, 2015
e juice blends

Kumaha Pilih Best blends E-Liquid pikeun bak jeung lian Rebuildable

Ngarti kumaha milih e-cairan blends katuhu pikeun bak Anjeun tur alat nu rebuildable bisa mangaruhan sagalana ti jumlah ngahasilkeun Anjeun uap ka jumlah rasa anjeun secukupnya.
Juli 6, 2015
how to clean an atomizer

Cara ngabersihan an atomizer (cartomizer)

Ieu tutorial paling éksténsif jeung kawincik nepi ka bubuk leutikna ngeunaan cara pikeun ngabersihan an atomizer bebas tina sagala jus e, jeung tilu métode beda ngagunakeun.
Juli 1, 2015
Cartomizer diagram

Vaping Tips pikeun Beginners

Urang nyetel Anjeun nepi sareng sadaya tips vaping dasar anjeun kudu nyaho guna dimimitian vaping jeung urang komo bakal némbongkeun Anjeun sababaraha sababaraha trik vaping lamun anjeun geus a learner gancang.
Mei 3, 2015
How to Make E-Liquid

DIY E Sari buah – Cara Nyieun E Sari buah Tutorial

DIY pituduh E Sari buah urang geus kitu bantuan gede lamun diajar kumaha carana sangkan jus e urang nganjurkeun Nyitak kaluar jeung ngajaga eta sareng anjeun bari nyieun jus e.
April 28, 2015
how to refill an e cig

Cara ngeusian hiji E Cig

Dina tilu beda, tapi basajan, métode, urang gé ngajarkeun Anjeun tepat kumaha ngeusian hiji e cig naha boga diwangun nu atomizer atawa teu.
April 25, 2015
what is the best e cig for beginners

Naon E Cig Best pikeun Beginners?

Kahiji hayu urang mimitian off ku nangtukeun upami Anjeun pilari anu pangalusna starter e cig atawa pangalusna vape Emod, ku manggihan kaperluan vaping Anjeun jeung kabiasaan.
April 23, 2015
E Juice Calculator App

E jus Calculator App Arahan pikeun DIY E Sari buah

E app jus kalkulator parentah jadi alus nu Anjeun bakal hayang ngajaga sareng anjeun basa anjeun dimimitian experimenting jeung homemade e-cair Anjeun sorangan.