Best limun E Sari buah

best lemonade e juice

peach lemonade e juice

Buah persik limun E Sari buah

Industri jus e ieu jadi jadi jenuh jadi gancang nu ayeuna teh jadi dipikabutuh pikeun merek jus e ka kalan diri tina pesaing komo leuwih ti biasa, jeung hiji cara ngalakonan ieu téh ku nyiptakeun unik an rasa mahiwal, kawas urang peach jus limun e.

Kasusah jeung nyiptakeun mahiwal e jus rasa anu ngabogaan kawani jeung pangrojong ti tim Anjeun ka ékspérimén jeung kombinasi rasa nu bisa kungsi mayar off dina ngajalankeun lila sabab geus jadi mahiwal. Bener nyokot manggihan jarum di tumpukan jukut a pikeun bisa nguji loba rupa aheng e jus rasa jeung manggihan hiji banding ka massa sabab éta saolah-olah anjeun nuju bade di eta sadayana kira-kira, Anjeun keur gawe tukang. Anjeun keur dimimitian ku rasa nu teu ilahar, anu hartina jalma nu teu meuli eta lumayan loba, jeung nu ditéang kombinasi ilahar e jus rasa, jeung kamungkinan sababaraha umum e jus rasa, ka ngagabung pikeun nyieun pangalusna-jual jus e Anjeun.

Ieu pasti nyokot kawani sabab retailers vape hayang ngajual jus e gancang jeung belanja waktu, upaya, jeung duit pikeun nyokot kasempetan dina hiji rasa jeruk e aheng pasti teu aya jalan cautious balik ngeunaan nu. Kabeneran keur urang, lamun urang nangtukeun kaluar nyieun "anu pangalusna peach jus e jeung anu pangalusna jus limun e", misah, we never intended to sell e juice and made it with the sole intention of creating the best all day vape for ourselves.

 

Lahirna jus peach e

best lemonade e juice

Lamun Ray Kroc ngarebut hiji restoran kadaharan gancang-, dipiboga ku baraya McDonalds, jeung tos kana panggedena ranté gancang-dahareun di AS nu, manehna nyieun yakin yen manehna teu boga kebat Sumuhun lalaki dina timnya. Ray Kroc ieu sadaya ngeunaan produk, he dipikacinta Hamburger nu utamana, sarta hasil ahir nomer hiji nya éta boga produk freshest, menu pangalusna, jsb… jadi lamun manéhna hired CFO nya (perwira finansial kapala) he hired jalma anu teu bisa ngurus kurang ngeunaan produk. Harry Sonneborn ieu ngeunaan duit ti mimiti nepi ka ahir. Manéhna hayang motong waragad jeung expenses dina produk lamun Hartina nyimpen deui duit, jeung manéhna jeung Ray Kroc bakal meunangkeun kana loba debat dipanaskeun leuwih eta…

Alesan Kaula mentioning ieu téh alatan, unknowingly, éta métode sarua nu urang nyandak nyieun urang peach jus limun e. Sobat mah atuh unggal geus rasa urang dipikacinta jeung urang hayang eta jadi anu pangalusna sadaya poé vape ngan ngabuktikeun salah séjén. Sobat mah paéh-disetel dina nyieun jus peach e jeung kuring kacida terang mah miharep sangkan anu pangalusna jus limun e – jadi we diatur off…

Sobat mah datang deui ka kuring sanggeus kira dua minggu terus meureun dua kali saminggu pikeun saterusna 2 atawa 3 bulan jeung sampel nya peach jus e. Kuring kaget ku kumaha alus manéhna sanggup nyieun rasa rasa peach bari ogé ngahasilkeun jadi loba uap. I watched him test different PG/VG ratios with different nic levels so that I knew exactly how I would test different variations of my lemonade e juice.

 

Shooting pikeun pangalusna jus limun e

best lemonade e juice

"Guru A ngan alus lamun mahasiswa maranéhanana leuwih hade” ngarah nyebutkeun. Alim pisan ti sobat mah ayeuna mah siap pikeun nyieun produk leuwih hade tinimbang manéhna. Abdi diajar sabaraha lila eta nyandak nyieun jus jeung naon eta nyandak nguji tingkat PG / VG beda babarengan jeung tingkat nic beda jeung rasa. Kuring oge kungsi rékayasa jeung matematik kaahlian ka akurat skala nepi jumlah jus jeung nguji puluhan sampel jeung sagala rupa jalma. Jadi ieu mah siap batu n roll.

Butuh waktu kuring ngeunaan tilu bulan saméméh kuring kungsi sample kahiji mah sadia pikeun batur, sanajan kuring geus sampling eta kanggo kira hiji minggu saméméh nu jeung retesting. The first person that I gave the sample to was my buddy who made the peach e juice and while I was vaping his peach e juice and he was vaping my lemonade e juice we both got the epiphany that we should combine the flavors and see if we can make a better peach lemonade e juice flavor, nu kahayang urang teu.

Jeung nu lahir peach limun rasa jeruk e urang.

Matt Stein
Matt nyaeta mahasiswa pascasarjana di Master of program Kaséhatan Umum di Fresno State University. Manéhna ogé concurrently completing a Master of Science di Regulasi Nagri pikeun Narkoba, Biologics, jeung lian Médis di timur laut University. Salaku sarjana, Matt majored di Kaséhatan Umum, kalawan tekenan kana Administrasi Kaséhatan. Nafsu Nya eta dina panalungtikan, tulisan, jeung atikan kaséhatan. Manéhna aspires ka ngadaptar dina program doktor, sakali anjeunna lulusan.

Leave a Reply

Email alamat anjeun moal dipedar. Widang diperlukeun aya tanda *