Кога ќе се откажете од пушењето?

when will you quit

Share the quiz to show your results !


Just tell us who you are to view your results !

When Will You Finally Quit Smoking? I'm %%personality%%

Мет Штајн
Мет е дипломиран студент во мајстор за јавно здравство програма во Фресно Државниот универзитет. Тој е, исто така, истовремено завршување на Магистер на науки во Регулаторната работи за дрога, Biologics, и медицински помагала во Североисточен универзитет. Како додипломски, Мет и влади во јавно здравство, со акцент на здравје при администрација. Неговата страст е во истражување, пишување, и здравствено образование. Тој се стреми да се запишат во програмата докторат, еднаш дипломира.

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *