Квиз: Најлудите Е сок вкус Состојки

I vaped what

ОМГ…Тоа е вистинска е сок вкус?!?!

Прочитајте некои од најлудите описи е сок вкус и се погоди, ако тие се вистински или не. Колку е добар дали мислите дека се?

“The Elvis E Juice” е нашата најсмелите и вкусна сок е уште. Тоа доаѓа спакувана со крем со путер од кикирики, вкусна парчиња сланина & декадентен банана вкус!

Вистински

Нема начин

“King Crab Legs E Juice” во подмачкано лимон сос. Лижат прстите и уживајте во оваа цел ден макс ВФ vape.

Нема начин

Вистински

“The Dirty Ashtray E Juice” е мешавина на 8 различни тутун д сок вкусови вкусови како што само мелени тутунската надвор од 100 догорчиња од цигари да го промовираме.

Вистински

Нема начин

Our “Cough Syrup E Juice” е слатка, темно, дебела цреша-кисел вкус со тоа кога се меша во 60/40 VG/PG offers the perfect “bitterness” во грлото хит.

Нема начин

Вистински

Некои луѓе сакаат мирисот на тоа, некои луѓе сакаат вкусот на тоа. Our “Gasoline E Juice” е најсилниот и најжестоките д сок на пазарот, но не го стави во вашиот резервоар за гас бидејќи вашиот автомобил не е доволно силен за да ја рачката.

Вистински

Нема начин

Не грижете се што ќе се направи подобро следниот пат.

Изгледа како да не знаете вашата e сок вкусови како што мислев, дека ти го направи, или луѓе се само странец отколку што некогаш мисли? Сподели со пријателите и да се види како и што го прават.

Скокање Јосафат Вие Е Сок Гуру Можете!

Ви!….Ви, мојот пријател, се veeeery мудар .Share овој квиз со пријателите и да се види дали тие може дури и да дојде блиску до вашиот резултат, Се сомневам дека тие ќе.

Мет Штајн
Matt is a graduate student in the Master of Public Health program at Fresno State University. He is also concurrently completing a Master of Science in Regulatory Affairs for Drugs, Biologics, and Medical Devices at Northeastern University. As an undergraduate, Matt majored in Public Health, with an emphasis on Health Administration. His passion is in research, writing, and health education. He aspires to enroll in a doctorate program, once he graduates.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *