Ноември 2, 2015
when will you quit

Кога ќе се откажете од пушењето?

Тест психологија UnoLiquid го одредува на неколку од вашите главни карактеристики, врз основа на вашите одговори, и ги споредува со историски податоци од пушачите кои се откажувам, со цел да се утврди колку е веројатно дека ќе се откажат од пушењето во текот на следните 12 месеци.
Септември 26, 2015
Photo Sep 28, 10 50 23 AM

Квиз: Кој тип на Vaper Дали тебе?

Имаат експлозијата земајќи нашата забава и чудат тест vaper личност да дознаете само точно кој тип на vaper категорија спаѓате под. Се надевам дека сте задоволни со резултатите!
Август 31, 2015
is that real e juice?

Квиз: Најлудите Е сок вкус Состојки

Ги тестираат вашето знаење на е сок вкусови со нашиот најнов квиз, која е направена за да можете да трупецот, и ајде да видиме колку добро ќе фер против вашите пријатели.