Август 24, 2015
vapers tongue

“Јазикот е Vaper”: Што е тоа? & Како да се ослободи од него?

Тие го нарекуваат тоа "vapers јазик" и тоа може да биде токму од причината зошто сте го изгубиле заинтересирани за некои од најдобрите е сок вкусови кои сте имале.